Co to znamená „žít št’astný život“?

Přeji krásný den,

sedím ve svém indickém pokoji, popíjím zázvorový čaj a přemýšlím o dnešním dni.

Musela jsem se dnes přestěhovat z mého nádherně velkého pokoje – do jiného, podstatně menšího. V celku banalita, ale vnitřně jsem to prožívala jinak, –  „už se tu nebudu cítit tak dobře, to byl mnohem lepší pokoj, mám já to smůlu“…

Odpoledne se mi ale dostalo ponaučení: Na ulici mě zastavil kluk, mohlo mu být tak 7 let a prodával nafukovací balónky. Mně ale žádný prodat nechtěl. Místo toho se sklonil, chytil se mých bot a pak si přiložil ruku k ústům a k čelu. Nejdřív jsem na něj jen překvapeně koukala, ale pak mi došlo. Byl to rituál ocenění, uznání. Kluk si chtěl vzít trochu toho, co se dostalo mně – štěstí a požehnání, že mám dle některých správnou barvu pleti a narodila jsem se ve správné části zeměkoule. Touží být jako já… Hm, nikdy jsem o tom takto nepřemýšlela. Tak proč jsem vlastně nespokojená, když se mi život o trošku změní? A proč se u nás doma pořád stěžuje, uráží a domýšlí? Vždyť máme takové štěstí, alespoň z pohledu malých kluků z Indie.

A co vy, jak šťastní a spokojení jste se svým životem? Anebo si myslíte, že by to mohlo být lepší a věříte, že to jednou tak bude?

Mám pro vás dvě zprávy.

Špatná – lepší to už nikdy nebude!

A dobrá: Protože je to nejlepší už právě teď!

Že mi nevěříte? Tak schválně, co když vám někdo nabídne Arabelin kouzelný prsten, který může změnit váš život za ten lepší? Ale pozor, okamžitě a navždy, ztratíte to, co máte teď. Uděláte to? Opravdu?

Tak v tom případě mám pro vás tip od autorizovaných trenérů, jak zlepšit svůj život mnohem jednodušeji – stačí pouze správně komunikovat.  (Pozor -NE manipulovat!) A co tím získáte? Arabelin prsten určitě ne – i když kdo ví-, ale zlepší se vám jak pracovní, tak soukromé vztahy. To vám garantuji. Zároveň, když jsme spokojení my sami, tak se začíná měnit i svět kolem nás, více se nám daří a výsledky se k nám hrnou bez větší námahy… za předpokladu, že na sobě nepřestáváme pracovat.

Informace pro firemní školení – kurz NENÁSILNÉ KOMUNIKACE

Zde si můžete stáhnout  zdarma TRÉNINKOVÉ MENU – EXPERTŮ JARO / LÉTO 2017

Přeji krásné dny a užívejte si života.

Vaše kristina 🙂

PS1: já jdu pracovat na tom, aby mi můj malý indický pokojíček nevadil 🙂

PS2…k PS1 …o něco později, zvládla jsem to na výbornou – už mi to nevadí:) Když má človek ty správné nástroje, může rychleji a efektivněji se svými potížemi zamést 🙂

Podívejte se na některé nástroje v tréninkovém menu kmACADEMY, anebo mi pište nakristina.mackova@kmacademy.eu PS3: Nenašli jste v meníčku svoji požadavku? Napište nám ji a my se Vám budeme snažit vyhovět.

STÁHNOUT Tréninkové Menu Zdarma